Glade hjul - prosjektbeskrivelse

Les vår blogg fra:

Afghanistan Australia Burundi Egypt India Irland Isle of Man Kongo Nederland Nord-Irland Norge Skottland Sverge Zambia Zimbabwe

 

Les i bloggen vår om:

Bøker Dykking Foto Fotturer Friluftsliv Jakt og fiske Judo Kajakk Mat og drikke Ski Sykkel Trening 
Helsport

Kokatat

 Vil du ha denne plassen?
Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A&B_bryllupsbildeLynvingen

Anders og Birgit driver foretaket Lynvingen. Salg av bilder, artikler og foredrag samt treneroppdrag (i første rekke judo) gjøres gjennom Lynvingen.

Navnet Lynvingen, ble som så mye annet, vedtatt etter et glass for meget, da Anders mente at summen av våre etternavn er Lynvingen; Levoll + Ryningen = Lynvingen. At det også er navnet til en superhelt gjør saken bare bedre.

LynvingenLogo'en vår, er som sikkert alle ser, de syv blåner og havet.

 

Anders Levoll

Birgit Ryningen

Oss

 

Anders Levoll

Født 16.9.1976 på Andørja
Siv.ing i marinteknikk

Han hører hjemme på havet eller i fjellet, helst nord for polarsirkelen, værbitt, men langt fra furet med livlig humor og nordlendingens humør. På tross av, eller kanskje på grunn av, sin tilhørighet til havet, sitt jag etter de høyeste fjelltoppene, ønsket om de lengste og bratteste bakkene, de mest slitsomme turene og sin evige søken etter utfordringer; er Anders av den tenkende typen. Han jobber alltid med hodet først; undrende, konsekvensanalytisk og løsningsorientert. Utad er han en handlingens mann; omstendelig, grundig og nevenyttig. Han har stor omsorg for sine medmennesker, men det tar litt tid før medmenneskene oppdager det; bjørnetjenester, sy puter under armer og koseprating er ikke Anders-stil. Han møter verden med høye krav, og de sky-høyeste kravene setter han til seg selv. Det krever sin Mann å være best i partikkelfysikk, termodynamikk, judo, ski, sykling, løping, svømming og militær femkamp; men stå på!!

 

Birgit Ryningen

Født 1.11.1977 i Sarpsborg, vokst opp i Skien
PhD i materialteknologi

Birgit har mange jern i ilden, stål i ben og armer, solceller i ovnen, judodrakt i ryggsekken, kajakk på biltaket, fjellsko på føttene, sykkelhjelm på hodet mot i brystet og vett i panna. Ikke alt samtidig hele tiden selvsagt, selv om det virker som nettopp det er målet hennes. Dette er et resultat av at hun svarer ja til å være med på eller bidra til prosjekter og ymse friluftsaktiviteter omtrent før folk får spurt henne. Det spesielle med denne situasjonen er ikke alle aktivitetene hun vil være med på, men det faktum at absolutt alt hun gjør blir gjort grundig og ordentlig (kanskje bortsett fra husvask da...).

Det er jammen godt Birgit ble født som jente, hadde hun blitt født som gutt ville nok dampen stått ut av ørene på henne på grunn av mindre medfødt evne til multitasking.